Csővázas ipari rendszerek a hatékony munkavégzésért

Zallys

A forradalmasított elektromos tehermozgatás

Berlean Kft.

A Berlean Kft. Magyarország egyik piacvezető elsősorban lean rendszereket, csővázas rendszereket gyártó vállalkozása.

Termékpalettájában megtalálhatók az előre gyártott első sorban üzemben használatos rendszerek épp úgy, mint az egyedi megrendelésre gyártott termékek, valamint a Zallys raktártecnika termékei.

Kiemelt kategóriák

Berlean termékek (47)

Zallys (36)

Főbb tevékenységi köreink

Lean rendszerű eszközök és munka állomások tervezése

Csővázas (28mm, 28,6mm bevonatos csőből ), aluprofilos, egyedi gyártású rendszerek építése.

Lean rendszerű ipari eszközök telepítése és beüzemelése

Cső, zártszelvény, hajlítás méretre vágás 

A lean csővázas rendszerek olyan gyártási és termelési rendszerek, amelyek kombinálják a Lean és a csővázas gyártás elveit és módszereit. A Lean filozófia célja a pazarlás csökkentése, a hatékonyság növelése és a folyamatos fejlődés elérése, míg a csővázas gyártás fókuszában a folyamatos és zavartalan termelés áll. A két elv kombinációja lehetővé teszi az egyszerű, hatékony és folyamatos folyamatok kialakítását, ami gyorsabb termelést, kisebb költségeket és magasabb minőséget eredményez.

Berlean termékek

Egyenes U-alakú akasztó

1 100 Ft1 130 Ft
Egyenes akasztó ø6mm tartó tüske horganyzott, perforált lemezre akasztható kivitel.  1 Kg teherbírással. 40 – 155 mm hosszú tartótüskével.

Kanyarkövető kocsi

270 000 Ft (212 598 Ft nettó ár)
Raklapszállító kocsi 1200×800 mm EUR paletta szállításhoz. Kocsin található vonórúd és vonószem segítségével a kocsi sorolható és könnyen irányítható. Mozgatását

Alkatrész – Lefúrható profiltalp, Bosch®-Item® kompatibilis

2 600 Ft (2 047 Ft nettó ár)
Alumínium profil és zártszelvény asztalok, célgépek, állványok földhöz rögzítéséhez M8 alapcsavarral horganyzott és RAL9005 színben. Igény szerint más méretben és színben is rendelhető.
Mit kínál Partnereinek a

Berlean Kft.

1.

Szállítás

A Berlean Kft.-nél rendelt termékeket bizonyos esetekben ingyenesen szállítjuk ki partnereinknek.

2.

Szaktanácsadás

Minden esetben ingyenesen állunk megrendelőink rendelkezésére, amennyiben szaktanácsadásra van szükségük.

3.

Kiváló minőség

A folyamatos és állandó kiválló minőség a célünk, és ebből a célkitűzésből nem vagyunk kompromisszumok árán sem engedni.

4.

Széles körő gyártói garancia

Termékeink nagy része saját gyártású termék, amikre a szokásos garancián kívűl, egy átfogó gyártói garanciát is vállalunk minden esetben.

5.

Standard Raktáron lévő termékek

A Berlean Kft. a standard termékeiből, állandó raktárkészletet tart, így megrendelőit akár 24 órán belül ki tudja szolgálni.

6.

Hegesztett szerkezetek készítése

Hegesztett szerkezetek tervezése és gyártása.

7.

Lean eszközök, rendszerek telepítése és beüzemelése

Egyedi mérő-, és szállítóeszközök tervezése, kivitelezéseés beüzemelése.

8.

Csővázas, egyedi gyártású rendszerek építése

(28mm bevonatos csőből )

9.

Aluvázas rendszerek készítése

Bosch® és Item® kompatibilis rendszerek tervezése gyártása, és alkatrészek forgalmazása.

10.

Eszközök és munka állomások tervezése

Adott követelményeknek megfelelő eszközök, és munkaállomások tervezése.

11.

Szállító rendszerek, vontatmányok készítése

Egyedi szállítórendszerek, vontatmányok készítése.

12.

Zallys vontatók

A Zallys ipari elektromos anyagmozgató járműveg széles választékát forgalmazzuk.

A lean termelés elveit alkalmazzák a csővázas termékek gyártásában és értékesítésében a Berlean kft-nél. A lean termelés egy hatékonyságra és folyamatoptimalizálásra összpontosító gyártási filozófia, amely a veszteségek minimalizálását, a folyamatok simítását és az erőforrások hatékonyabb felhasználását célozza meg.

A csőváz egy olyan alapstruktúra lehet, amely könnyen testre szabható a termék funkciója és megjelenése szerint. Ennek alapján a lean termelési elvek alkalmazása lehetővé teszi a költségek csökkentését, a minőség javítását és az időbeli hatékonyság növelését a termékgyártás során.

A csővázas lean termékek gyártásában és értékesítésében alkalmazott lépések és elvek:

1. Értéket szállító tevékenységek azonosítása: Az első lépés a folyamatban azonosítani, hogy mely tevékenységek hoznak valódi értéket a végfelhasználó számára. Azokra kell összpontosítani, a többi felesleges műveletet pedig minimalizálni vagy megszüntetni.

2. Folyamatok áramvonalasítása: A felesleges lépések, mozgások és várakozási idők kiküszöbölése érdekében a folyamatokat áramvonalasítani kell. Ennek célja a termelési folyamat simítása és hatékonyabbá tétele.

3. Állandó fejlesztés (Kaizen): A lean filozófiában kiemelten fontos a folyamatos fejlesztés és a kis lépésekkel történő változtatás. A dolgozók bevonása és a javaslatok figyelembevétele segít a folyamatos javulás elérésében.

4. Minőség ellenőrzése: A minőség elérése és fenntartása kulcsfontosságú. Az ellenőrzési folyamatokat be kell építeni a termelési folyamatba annak érdekében, hogy a hibák időben kiderüljenek és kijavíthatóak legyenek.

5. Pontos igények és piaci trendek ismerete: A termék tervezésénél és gyártásánál fontos figyelembe venni a vásárlói igényeket és a piaci trendeket. Ez lehetővé teszi, hogy a termék valóban értékes legyen a vásárlók számára.

6. Készletek minimalizálása: A lean elvárja, hogy a készleteket a minimálisra csökkentsék. Ez csökkenti a pazarlást és az átfutási időt.

7. Jelentés és mérés: A lean termelésben a teljesítmény mérése és a jelentések készítése segít nyomon követni a folyamatok hatékonyságát és az elérhető eredményeket.

Fontos megjegyezni, hogy a "csővázas lean termékek gyártása és értékesítése" a lean elvek alkalmazását a termék életciklusának minden szakaszára kiterjesztheti, a tervezéstől a gyártáson át egészen a vásárlói elégedettségig. A lean megközelítés segíthet optimalizálni a termelési folyamatot, csökkenteni a költségeket és növelni a termék minőségét és vásárlói értékét.

Alkatrész – PT erősített sarokelem, nagy teherbírású állványok, tárolók gyártásához

4 900 Ft (3 858 Ft nettó ár)
Csővázas építőelemekből a szokványosnál nagyobb teherbírást igénylő szerkezetek gyártására szolgáló erősített sarokelem család. Szinte korlátlan alapterületű szerkezet gyártását lehetővé teszi. Horganyzott és RAL 9005 színben d28 d28,6 mm csőméretekhez.

Alkatrész – APV2, D28-as és D28.6-os csövek erősítésére

1 100 Ft (866 Ft nettó ár)
Alumínium profil, hegesztett szerkezetek vagy gépekhez való csőcsatlakozás kialakítására 28 és 28,6mm csőátmérő esetén. Függőleges csövön furat segítségével a cső átmenő vagy lemezcsavarral rögzíthető. Horganyzott RAL9005 színben, igény estén más RAL színben is rendelhető. Teherbírás: 80 Kg

Egyenes U-alakú akasztó

1 100 Ft1 130 Ft
Egyenes akasztó ø6mm tartó tüske horganyzott, perforált lemezre akasztható kivitel.  1 Kg teherbírással. 40 – 155 mm hosszú tartótüskével.

Alkatrész – PT-MM2 erősített sarokelem, nagy teherbírású állványok, tárolók gyártásához

5 600 Ft (4 409 Ft nettó ár)
Csővázas építőelemekből a szokványosnál nagyobb teherbírást igénylő szerkezetek gyártására szolgáló erősített sarokelem család. Szinte korlátlan alapterületű szerkezet gyártását lehetővé teszi. Horganyzott és RAL 9005 színben d28 d28,6 mm csőméretekhez.

Beghelli A236 led lámpatest

21 000 Ft (16 535 Ft nettó ár)
Maximum feszültség: 250V-Teljesítmény:2x36Watt-Típus: SD96LED-Színleírás, színhő: Természetes fehér 4000K-Fényerősség: 5570lm-Méret: 1225x108x90mm-Anyaga: Acéllemez porszórt, Edzett üveg-Védettség: IP66.

Mágneses rátűző-kulcstartó, öt darabos

6 858 Ft (5 400 Ft nettó ár)
Mágneses rátűzőkulcs tartó, öt szerszám tárolására, NEODYM mágnessel nagyon stabil rögzítés, perforált lemezre rögzíthető kivitelben.

Csővázas standard 2 asztal

170 000 Ft (133 858 Ft nettó ár)
28 mm ABS bevont acél csőből készült egyszerű munkaasztal. Asztallap:18mm szürke bútorlap 2mm ABS szegéllyel. Lv1,5 perforáltlemez (Qg9,2-38) RAL 7035 porfestett. Menetes fém állítható talpak, fekete színű csőcsatlakozók, Ivory, kék ,fehér, szürke színben. Beghelli 96-A214ED led lámpával, kihúzható billentyűzet fiókkal. 3x230V elosztó. 230V lámpakapcsoló. Egyéb kiegészítőkkel rendelhető. Lásd: https://berlean.hu/termekkategoria/munkaasztal_kiegeszitok/

Bosch®kompatibilis aluprofil standard 1 asztal

168 000 Ft (132 283 Ft nettó ár)
Bosch® 45L kompatibilis alumínium profilból készült egyszerű munkaasztal. Asztallap: 18mm szürke bútorlap 2mm ABS szegéllyel. Lv1,5 perforáltlemez (Qg9,2-38), RAL 7035 porfestett. Menetes fém állítható talpak, opcionálisan Beghelli 96-A214ED led lámpával, kihúzható billentyűzet fiókkal. 3x230V elosztó. 230V lámpakapcsoló. Egyéb kiegészítőkkel is rendelhető.
A valóban hatékony munkavégzéshez

Csővázas rendszerek

Átalakítható, módosítható, ergonómikus, nagy teherbírású.
Ezek jellemzik a csővázas rendszereket, amit a berlean Kft. rövid határidővel gyárt le Önnek.

Standard munkaasztalok

Egyenes U-alakú akasztó

1 100 Ft1 130 Ft
Egyenes akasztó ø6mm tartó tüske horganyzott, perforált lemezre akasztható kivitel.  1 Kg teherbírással. 40 – 155 mm hosszú tartótüskével.

45°-os hajlított U-alakú akasztó

1 150 Ft1 180 Ft
Egyenes akasztó ø6mm tartó tüske horganyzott, perforált lemezre akasztható kivitel.  1 kg teherbírással. 55 – 150 mm hosszú tartótüskével. 20mm fejhajlítási hosszal, 45 fokban hajlítva. Webáruházunkban elérhető a 90°-ban hajlított változat is.

PT-ZSZ extra teherbírású zártszelvény sarokelem

5 900 Ft (4 646 Ft nettó ár)
Különösen nagy teherbírást igénylő szerkezetek zárszelvény alvázának gyártásához használható sarokelem. Nincs szükség jobbos-balos elemre, mindkét oldalon beépíthető. Horganyzott és RAL 9005, RAL 7035 színben 30×30 illetve 45×45 zártszelvény méretekhez.

Alkatrész – PT-MM2 erősített sarokelem, nagy teherbírású állványok, tárolók gyártásához

5 600 Ft (4 409 Ft nettó ár)
Csővázas építőelemekből a szokványosnál nagyobb teherbírást igénylő szerkezetek gyártására szolgáló erősített sarokelem család. Szinte korlátlan alapterületű szerkezet gyártását lehetővé teszi. Horganyzott és RAL 9005 színben d28 d28,6 mm csőméretekhez.

Alkatrész – PT-MM erősített sarokelem, nagy teherbírású állványok, tárolók gyártásához

5 600 Ft (4 409 Ft nettó ár)
Csővázas építőelemekből a szokványosnál nagyobb teherbírást igénylő szerkezetek gyártására szolgáló erősített sarokelem család. Szinte korlátlan alapterületű szerkezet gyártását lehetővé teszi. Horganyzott és RAL 9005 színben d28 d28,6 mm csőméretekhez.

Alkatrész – PT-M3 erősített sarokelem, nagy teherbírású állványok, tárolók gyártásához

5 200 Ft (4 094 Ft nettó ár)
Csővázas építőelemekből a szokványosnál nagyobb teherbírást igénylő szerkezetek gyártására szolgáló erősített sarokelem család. Szinte korlátlan alapterületű szerkezet gyártását lehetővé teszi. Horganyzott és RAL 9005 színben d28 d28,6 mm csőméretekhez.
KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

* Zallys K2 Személyállásos vontató, 850 kg-ig *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys K2 személyállásos vontató ideális megoldás a kézi tehermozgatás kiküszöbölésére és a mozgás felgyorsítására. Főbb jellemzői:
 • nyomot nem hagyó gumikkal;
 • 5 fokozatban állítható sebesség;
 • standard vagy testre szabható vontatószerkezetek széles választéka.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 10 km/h;
 • maximum 15% dőlésszögű terepen használható;
 • vontatóképessége: maximum 850 kg (a terepviszonyok függvényében változik);
 • maximális vontatóereje: 800 N;
 • a legkisebb fordulókör sugara: 1.900 mm
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A K2 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://www.youtube.com/watch?v=SWgW4m9-YoQ

* Zallys K1 Személyállásos vontató, 1.000 kg-ig *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys K1 személyállásos vontató ideális megoldás a kézi tehermozgatás kiküszöbölésére és a mozgás felgyorsítására. Főbb jellemzői:
 • nyomot nem hagyó gumikkal;
 • 5 fokozatban állítható sebesség;
 • tartozékok és vontatószerkezetek széles választéka.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 8 km/h;
 • maximum 15% dőlésszögű terepen használható;
 • vontatóképessége: maximum 1.000 kg (a terepviszonyok függvényében változik);
 • maximális vontatóereje: 800 N;
 • a legkisebb fordulókör sugara: 1.750 mm
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A K1 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://www.youtube.com/watch?v=SWgW4m9-YoQ

* Zallys JESPI L Hosszított platformos anyagmozgató kézikocsi *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys JESPI L hosszított anyagmozgató kézikocsi ideális megoldás a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére. Főbb jellemzői:
 • keskeny nyomtávval a maximális teherbírása 500 kg;
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • 5 fokozatban állítható sebesség;
 • lejtőkön is használható.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 5,5 km/h;
 • maximum 30% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 1.000 kg;
 • vontatóképessége: maximum 3.000 kg (a terepviszonyok függvényében változik);
 • maximális vontatóereje: 1.600 N;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A JESPI L prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/oQ_DSpdMxjU

* Zallys JESPI Anyagmozgató kézikocsi *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys JESPI anyagmozgató kézikocsi ideális megoldás a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére. Főbb jellemzői:
 • keskeny nyomtávval a maximális teherbírása 500 kg;
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • 5 fokozatban állítható sebesség;
 • standard és egyedi tartozékokkal is lehet választani.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 5,5 km/h;
 • maximum 30% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 1.000 kg;
 • vontatóképessége: maximum 3.000 kg (a terepviszonyok függvényében változik);
 • maximális vontatóereje: 1.600 N;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A JESPI prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/AaVsL4Uqw9A

* Zallys HS4 L Hosszított platformos anyagmozgató *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys HS4 L hosszított platformos anyagmozgató biztonságos és hatékony kezelést kínál különböző típusú anyagokhoz. Ideális hosszú árukezeléshez is. A HS4 hosszabb alternatívája, melyet kifejezetten speciális platóval való használatra terveztek, így ez egy tökéletes alap az egyedi megoldásokhoz. Főbb jellemzői:
 • a Zallys HS4 L egy négykerekű elektromos szállító, amely képes elbírni 600 kg-ig (1.323 font) vagy akár 1.000 kg-ig (2.204 font) a súlyt, amennyiben a nagy teherbírású tengelyekkel van felszerelve (opcionális);
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • sokféle tartozék kapható hozzá.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 5,5 km/h;
 • maximum 30% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 1.100 kg;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A HS4 L prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/u2XNEPQ4Lfs

* Zallys HS4 Platformos anyagmozgató *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys HS4 platformos anyagmozgató ideális megoldás a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére. Főbb jellemzői:
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • standard vagy testre szabható platformok széles választéka.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 5,5 km/h;
 • maximum 30% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 600 kg;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.
 

A HS4 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/QFEmVampmd4

Zallys termékek

Zallys anyagmozgató (4)

Zallys elektromos kézikocsi (3)

Zallys elektromos talicska (3)

Zallys elektromos targonca (1)

Zallys ipari kocsihúzó (2)

Zallys ipari tolóberendezés (1)

Zallys Ipari vontató (15)

Zallys kocsimozgató (2)

Zallys logisztikai jármű (2)

Zallys raktári robogó (1)

Zallys személyállásos vontató (3)

Zallys vontatósegéd (5)

Fedezze fel ön is

Keresett Zallys termékeink

A Zallys elektromos tehermozgató és raktári anyag és személymozgató eszközeink az egyik legkeresettebbé váltak. 

Főoldal Zallys kép

* Zallys M8 Elektromos targonca hosszú szállítmányhoz *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys M8 Elektromos targonca hosszú szállítmányhoz főbb jellemzői:
 • alapszerkezettel 3-4m hosszú a rakodófelülete, de egy moduláris keret segítségével ez 6-8 m-re növelhető;
 • poliuretán kerekekkel van felszerelve, így beltéri használatra olajálló;
 • sebességváltó-gomb az 5 fokozatú beállításhoz.
Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 4,0 km/h;
 • maximum 15% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 3.000 kg;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

Az M8 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/NZXizCR4HGA
Kosárba teszem

* Zallys K5 Ipari komissiózó *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys K5 ipari komissiózó alacsony szintre ideális megoldás a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére és a mozgás felgyorsítására. Főbb jellemzői:
 • fordulékony;
 • szuperelasztikus kerekekkel felszerelve, beltéri használatra;
 • opcionális gomb a 2 fokozatú sebesség-beállításhoz.
Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 10 km/h;
 • maximum 5% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 500 kg;
 • a legkisebb fordulókör sugara: 2.100 mm
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A K5 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/LQ3HFHGASAs https://youtu.be/j3R7QJemOzg  
Kosárba teszem

* Zallys HS4 Platformos anyagmozgató *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys HS4 platformos anyagmozgató ideális megoldás a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére. Főbb jellemzői:
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • standard vagy testre szabható platformok széles választéka.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 5,5 km/h;
 • maximum 30% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 600 kg;
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.
 

A HS4 prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/QFEmVampmd4
Kosárba teszem

* Zallys JACK Ülő vagy álló személyszállítós vontató *

Ft (Ft nettó ár)
A Zallys JACK elektromos személyszállítós vontatója az ipari logisztikához ideális megoldás lehet mind a kézi rakománymozgatás kiküszöbölésére, mind a mozgás felgyorsítására. Főbb jellemzői:
 • Atex és IECEx tanúsítvánnyal rendelkezik, mely alkalmassá teszi potenciálisan robbanásveszélyes környezetben való használatra;
 • fordulékony;
 • pneumatikus kerekekkel beltéri és kültéri használatra is alkalmas, akár egyenetlen talajon is;
 • sebességállító gombbal felszerelve;
 • tartozékok és vontatószerkezetek széles választéka.
  Teljesítménnyel kapcsolatos információk:
 • maximális sebesség: 10 vagy 12 km/h;
 • maximum 15% dőlésszögű terepen használható;
 • teherbíróképessége: maximum 500 kg;
 • vontatóképessége: maximum 500 kg (standard verzió)  1.500 kg (magasabb kategóriás verzió) - ami a terepviszonyok függvényében is változik;
 • maximális vontatóereje: 500 N (standard verzió) és 1.500 N (magasabb kategóriás verzió);
 • vibráció: <2,5 m/s²;
 • a kezelőnél mért zajszint: <70 dB.

A JACK prospektusát itt tudja megnyitni!

  https://youtu.be/msCyFyhqBA8  
Kosárba teszem
Berlean Kft.

Egyéb üzletágaink

A Berlean Kft. másik két üzletággal kívánja segíteni a vállalkozások, hatékony és stabil működését. Kérjük ismerkedjen meg ezekkel is, és amennyiben felkeltette érdeklődését ne habozzon megkeresni ügyfélszolgálatunkat, és érdeklődni bővebben kiegészítő tevékenységeinkről

Az eszközök és munkaállomások tervezése az ipari és műszaki tervezés egy fontos része, amelynek célja a hatékony és ergo...

Folytatom az olvasást

A Lean elvek és módszerek alkalmazása az ipari csővázas rendszerek területén lehetővé teszi azok hatékonyabb működését, ...

Folytatom az olvasást

A gyártói garancia olyan ígéret vagy jótállás, amelyet egy termék vagy berendezés gyártója vállal a vásárlók felé a term...

Folytatom az olvasást

A Lean ipari rendszerek egy olyan filozófia és módszertan, amely arra törekszik, hogy a vállalatok és gyártási folyamato...

Folytatom az olvasást

A "cső, zártszelvény, hajlítás méretre vágás" olyan műveleteket jelent, amelyeket a fémek vagy más anyagok alakítására a...

Folytatom az olvasást

A hegesztett szerkezetek készítése olyan folyamat, amelyben különböző anyagokból álló alkatrészeket, elemeket vagy profi...

Folytatom az olvasást

A csővázas, aluprofilos és egyedi gyártású rendszerek építése olyan folyamat, amelyben különféle elemeket, mint például ...

Folytatom az olvasást

A Lean rendszerek szaktanácsadás olyan szolgáltatás, amelyet olyan vállalatok, gyártók vagy szervezetek vesznek igénybe,...

Folytatom az olvasást