A Berlean Kft. hosszú évek óta a termelés hatékonyságának növelését hivatott támogatni a termelési szektor széleskörű palettáján.

Fő tevékenysége a csővázas-, és aluprofilos-, hegesztett rendszerek tervezése és gyártása, melyek moduláris elemekből állnak össze. Helyszíni szemle során megtörténik az igények felmérése és a tanácsadás, ezt követően elkészül a műszaki rajz és a 3D-s látványterv, majd elfogadást követően az adott munkaállomás egyedi legyártása, szállítása és üzembe állítása történik.

A Berlean Kft. ezen felül foglalkozik még szintén a termelést támogató eszközök-, alkatrészek- és a Zallys elektromos járműveinek értékesítésével is.

Manapság egyre több vállalat alkalmazza a lean menedzsmentet, melynek alapját a japán Toyota autógyár gyártási és vállalatirányítási rendszerének módszertana képezi, és valójában egy nagyon hasznos irányvonal minden vállalat menedzsmentjében. Segít folyamatosan minimalizálni a veszteségeket, növeli az előállítási folyamat hatékonyságát, egyben le is rövidíti azokat, mindemellett vevőközpontúvá teszi az érték-előállítási folyamatot.

A Berlean Kft. minden tevékenységével maximálisan támogatja a lean-t alkalmazó- és a lean-t még nem alkalmazó szektorokat is, a hatékonyabb termelés érdekében. Sok évnyi tapasztalatával és tanácsadásával olyan egyedi berendezések, illetve munkaállomások jöhetnek létre, amivel a munkafolyamatok lerövidülhetnek, és ergonómiai szempontból is maximálisan az egyedi igényekhez vannak tervezve, legyártva. A termeléstámogatás a Berlean Kft. részéről úgy lesz teljes, ha a különböző munkaállomások közötti anyagmozgatást is segít megoldani a Zallys járművekkel.

A Zallys járművek abban segítik leginkább a termelést, hogy az operátorok egy sokkal jobb munkakörnyezetben dolgozhatnak, hiszen ezek a járművek rendkívül könnyen kezelhetőek. Tervezésük során szintén nagy hangsúlyt kaptak az ergonómiai szempontok, ráadásul minimális erőráfordítással elképesztő tömegeket lehet eljuttatni A-ból B-be, ami jelentősen növeli a termelés hatékonyságát. Mivel az összes Zallys jármű akkumulátorral működtethető, a munkaterületen nem keletkezik CO2-kibocsátás általuk, így az adott vállalatot közelebb viszi a nettó zéró kibocsátás eléréséhez.

Amennyiben üzemi berendezésre és termelést támogató megoldásokra van szüksége, állunk rendelkezésére!