Azért, mert hosszú évek óta képesek jó minőségű elektromos járműveket gyártani, és mindezt minőségi szolgáltatás kíséretében.

Alkatrészeik a nap 24 órájában online rendelhetőek, ráadásul minden egyes járművükhöz, még a régiekhez is garantálják a pótalkatrészek elérhetőségét. A pótalkatrészek biztosításánál a „Just in time” szemléletet alkalmazzák, ami annyit jelent, hogy csak a szükséges dolgokat állítják elő és szállítják, a szükséges időben és a szükséges mennyiségben. Mindig a Vevő mondja meg, hogy mi is az éppen szükséges. Cél a legjobb minőség elérése a legkevesebb erőforrással, a legrövidebb idő alatt, a Vevő legnagyobb mértékű elégedettségének elérése érdekében.

A Zallys nem csak az értékesítésig érdekelt a járművek eladásában, hanem hosszútávú kapcsolatokra alapoz. A Zallys céget professzionális mérnökök csoportja alapította azzal a szándékkal, hogy idő- és munkatakarékos környezetbarát berendezések bevezetésével javítsa a munkakörnyezetet. Ez a cél folyamatosan kiváló minőségű terveket hozott létre, amelyek mindegyikét az egyre hatékonyabb villanymotor hajtja. Ez most tiszta, megbízható berendezéseket biztosít számunkra, amelyek előnye, hogy sok éven át alacsony karbantartást igényelnek.

A termékek tervezése során folyamatos kutatás és fejlesztés zajlik. Ezek a törekvések, valamint az olasz formatervezés világelsővé tette a Zallys-t az elektromos járművek piacán. A jó minőség, a versenyképes ár, a gyors és hatékony értékesítés, majd az utána következő színvonalas szolgáltatás együttese biztosítja, hogy a Zallys jó pozícióban elégítheti ki az ügyfelek igényeit.

Szaktudásuk lehetővé tette, hogy változatos, bármilyen területen biztonságosan használható járműveket tervezzenek. Sokoldalúságuk, szakértelmük és kreativitásuk felhasználásával mindig készen állnak az ügyfelekkel való együttműködésre egy-egy új termék kifejlesztésekor, az egyre igényesebb piaci elvárásoknak megfelelően. Gyakorlatilag nem létezik olyan szektor, amihez ne lenne a Zallys jelenlegi kínálatában megfelelő jármű. Ezt tükrözi a Zallys járműveket használó cégek széles palettája, természetesen a teljesség igénye nélkül:

Minden berendezésüket a hatályos CE előírásoknak megfelelően tervezték és gyártják.

De a Zallys itt nem áll meg, mert továbbra is innovatív termékeket tervez, amelyek által képesek megőrizni piaci pozíciójukat versenytársaik előtt.