Tisztelt Vásárlóink!


A Berlean Kft. több szállítási módot ajánl fel ügyfeleinek, attól függően, hogy a szállítás mi módon a legkedvezőbb.

Futárszolgálattal azon termékeket szállítjuk, amelyek mérete és tömege ezt optimálisan lehetővé teszi.

Személyes átvételre is van lehetőség a Berlean kft telephelyén: Mesterek Háza Budapest, Összekötő u. 1, 1173

A Berlean Kft. szállítja ki a megrendeléseket nagy méretű megrendelések esetén.

Szállítási reklamáció

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a csomag szakadásából eredő reklomációkat, csak szállítmányozói jegyzőköny felvételével együtt tudunk elfogadni.

Szállítási díj

A berlean kft. a szállítási költségeket csak bizonyos esetekben nem terheli rá partnereire. Ezek az esetek lehetnek, a nagy tételben való vásárlás, vagy, olyan egyedi és nagy méretű rendszerek gyártásának megrendelése, ahol elengedhetetlen, hogy a Berlean Kft. szállítsa ki, és építse be a megrendelt terméket.

A szállítási díjról, minden esetben előzetesen egyeztetünk a megrendelőkkel.

Szállítási idő

A megrendelt termékek kiszállítása attól függően, hogy milyen terméket rendelt meg 3-7 napos szállítási idővel várható. De Ügyfélszolgálatunk minden esetben egyeztet a megrendelővel.

Minden vásárlás esetén számla készül, a számlát az Berlean Kft. minden esetben elektronikusan juttatja el a megrendelőnek számlázási rendszerén keresztül. A csomagban számlát nem küldünk el.

Kérjük, a csomagot, kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!