A Zallys egy olasz vállalat, mely különböző ipari ágazatok számára gyárt elektromos járműveket, immáron 25 éve. Olaszországban 250-nél is több-, a nemzetközi piacon pedig legalább 60 forgalmazó által értékesíti a termelést jelentősen megkönnyítő elektromos járműveit.

Mi, vagyis a Berlean Kft. is értékesítjük a Zallys járműveket. Erre az együttműködésre felettébb büszkék vagyunk, hiszen a professzionális elektromos járművek tervezésében és gyártásában szerzett több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a Zallys ebben az ágazatban egy igen kiemelkedő, vezető pozíciót tölt be. Képes olyan logisztikai megoldásokat kínálni, amelyek kiválóan helytállnak a rakományok mozgatásában vagy az áru- és személyszállításban, és ez csak az alap.

A Zallys elektromos járművei azért is kitűnő választás, mert a manapság oly telített piacon a mai trendeket és egy ilyen céggel szemben támasztott elvárásokat nem csak éppen hogy, de kiválóan megvalósítja. A jogszabályokban elvártakon túl a Zallys járműveinél teljesül a gyakorlati ergonómia, hiszen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a gépeket használó operátorokról maximálisan levegyenek minden olyan terhet, amit a jármű elvégezhet. A járművek kezelő platformjai letisztultak, tervezésnél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy tényleg minden kezelőegység kézre álljon, és a napi 8 órás műszak alatt ne kelljen kényelmetlen testpozíciókban végezni a munkát.

Félreértés ne essék, ugyanis nem az állandó alkatrész beszerzés és a szervizelés jellemzi a Zallys járműveket, sőt! A Zallys attól az egyik piacvezető cég, hogy nem csak mondják, hanem meg is valósítják a minőségi anyagok alkalmazását.

Gyártósoruk a Lean Production rendszert alkalmazza. Ennek köszönhetően rugalmasak, gyorsak, és az állandó minőségi szint mellett pontos szállítást is kínálnak.