Bár a gyártó rendkívül nagy hangsúlyt fordít arra, hogy valóban minőségi járműveket tervezzen, nyilván semmi sem tart örökké.

A garancia, jótállás és szavatosság érvényesítésére a hazai jogszabályok a mérvadók*, de még mielőtt Zallys-t vásárolna, ismerje meg a vonatkozó tudnivalókat.

Minden terméküket a „Solidworks Premium” 3D modellező programmal tervezik, hogy garantálják a magas minőségi színvonalat még a termék megvalósítása előtt. Nagy gondossággal választják ki a megfelelő anyagokat. Gondoljunk például arra, hogy a járműkezelő platform kifejezetten erős műanyagból készül, hiszen a Zallys-nál, a tervezés során pontosan tisztában voltak azzal, hogy egy üzemi környezetben kisebb-nagyobb koccanások-, a mozgatott áru tehetetlenségéből eredő elmozdulás következtében bizony keletkezhetnek sérülések a járműveken, de ezt kivédendő, a kritikus részeket ennek megfelelő burkolattal látták el.

A Berlean Kft. hiába magyar értékesítő, a Zallys nem hagyja magára, mivel az eladásnál nem ér véget a cég támogatása. Bár a szervizelés nem Olaszországban történik, hanem a Pagát Gold Zrt. látja el ezt a feladatot, aki a Zallys-t a magyarországi szerviz partnerkapcsolata révén a nap 24 órájában el tudja érni, és az alkatrészek valóban rendelkezésre is állnak. A szerviz munkáját maximálisan megtámogatják kintről, hiszen rengeteg útmutató videó áll rendelkezésükre a 24 órás elérhetőség mellett.

Amit a Pagát Goldról tudni érdemes, hogy 1991 óta működik, mint független targoncaszerviz. A legkiválóbb szakemberekkel dolgoznak és a legkiválóbb eszközökkel. Bármilyen típusú és évjáratú targoncával kapcsolatos javítási igényt maradéktalanul tudnak teljesíteni. Minden szerelőjüknek az alapvető műszaki tudásával a márkaspecifikus tudás is párosul, ezért minden szerelőjük ért a Zallys gépekhez is.

Jelenleg 26 szerelőjük dolgozik 20 szervizautóval, országszerte. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor vállalnak sürgős kiszállást, kihelyezett szervizelést is. Amennyiben a meghibásodott járművet a műhelyükbe kell szállítani, úgy erre egy nagyon jól felszerelt, valamivel nagyobb, mint 500 nm-es javítóműhely áll rendelkezésre.

Amit még érdemes tudni a szervizfeladatokat ellátó Pagát Gold Zrt.-ről, hogy rendelkeznek ISO 9001 minőségirányítási- és ISO 14001 környezetközpontú irányítási tanúsítványokkal. Ezek megléte garantálja, hogy feladatuk elvégzését szabályok szerint végzik, és mivel fontos számukra a környezet megóvása, ezért a vonatkozó jogszabályok betartására mellett nagy hangsúlyt fektetnek a folyamatos környezetkímélő megoldásokra.

*270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, valamint az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet módosításáról

*249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról