A Zallys elektromos járművek már önmagukban is rendkívül változatosak, továbbá bizonyos modellekből rozsdamentes burkolatú is választható. Alapból ugyanis porfestett kivitelben készülnek. Vannak olyan járművek is, amelyek ATEX-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz biztonságosan üzemeltethetőek robbanásveszélyes környezetben. A legtöbb jármű a nagyjából minden terepen helytálló pneumatikus kerekekkel felszerelve érkezik a Vásárlóhoz, de választható hozzá nyomot nem hagyó gumi is, ha esetleg olyan padlózaton, illetve olyan üzemi területen kívánják használni, ahol ez fontos szempont.

Mivel a legtöbb jármű esetében vontatóról és vontatmányról beszélünk, típusonként változó kínálatú vontatószerkezetek állnak rendelkezésre.

Vontatmányokból is választhatunk, de ez a valóságban sokkal specifikusabb igényeket támaszt, mint amit a Zallys kínál. Ezért nagyon szerencsés a Zallys és a Berlean Kft. kapcsolódása, hiszen a speciális vontatmányok elkészítésében a Berlean Kft. rendelkezésre áll, így nem kell a standarddal megalkuvónak lennie. A Zallys adja a kiváló standard gépeket, a Berlean Kft. pedig egyedivé teszi az Ön számára. Egyre több vállalatnál vezetik be a lean szemléletet, amit a Berlean Kft. kiválóan átlát, így el tud készíteni Önnek bármilyen lean-t segítő kiegészítőt az alap Zallys járművekhez. Egy lean menedzsmentet alkalmazó vállalat számára nagyon fontos, hogy a kanban jól legyen megtervezve, amihez magas prioritású a gembák közötti szállítás optimalizált eszközzel. 

A lean arra tanítja a szereplőket, hogy mindent lehet jobban csinálni, így a kaizen megfogalmazásánál érdemes a megfelelő szélességű és hosszúságú, kellően terhelhető vontatmányt megtervezni, hogy amit eddig két körben szállítottak az egyik gembától a másikig, az a továbbiakban egy körrel megoldható legyen. Ez az alapvető különbség a standard Zallys vontatmányok, és az egyedi Berlean által tervezett és készített vontatmányok között. A gyakorlatban ez úgy valósul meg, hogy a Berlean Kft. kimegy a helyszínre, segít megtervezni a legoptimálisabb vontatmányt, vagy akár felépítményt – illetve amire csak igény van. Ezt követően készül egy 3D-s látványterv, amit az elfogadást követően, a lehető legrövidebb időn belül elkészítenek, majd kiszállítanak a helyszínre, és már indulhat is a „karcsúsítás”.